esem lan guyumu

The following are articles that are related to your search. Download MusikDownload.pw site has lots of information about the music and the lyrics that are easy on the body.

In addition to your search, there are still many more articles that we have written such songs, music, song, lyrics, musikdownload, download songs, latest music, and much more.

Always visit MusikDownload.pw to get the latest and most complete information about Musik Download.

Menampilkan 9 total artikel yang terkait dengan ‘esem lan guyumu’

Lirik Lagu Mahesa – Sing Direstui (feat. Dewi Cinta)

...kadong riko ngersulomergo nyatane isun grasp ngeloro sepurane dung isun ngelarani rikouwah janji lan ati ngeliyosepurane dung isun ninggalaken rikocling solar jaluk mung sijiriko tetep wangi masiyo isun sing ono...

Lirik Lagu Mahesa & Vita – Lungset Dan Terjemahannya

... Mahesa & Vita – Lungset Lirik Lagu dan Terjemahannya dalam arti bahasa Indonesia: Mahesa & Vita – Lungset Lirik Lagu versi jawa Solar sembur esem ikiMasio tah...

Lirik Lagu Arif Citenx – Ngenes Dadi Bojomu

...ngedol sawahkugawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmusampek modal rabi lan nanggap orkes melayu mbok mbok mbok duh kepiye nasibkunemu bojo kok soro uripkuwes ora iso masak, pintere mung macakkaro seneng mbentak-mbentak...

Lirik Lagu Vita Alvia – Manis Tebu (feat. Mahesa)

...podomanis tebu mulo kawitanesolar sing kepingin arep mbalenicerito cling tau ono kadung osing percoyo paran hold solar rosobedelen dodo lan atinisun yororiko cling sung angeni solar pujo pujohold biso gawe...

Lirik Lagu Mahesa – Mung Riko (feat. Vita Alvia)

...riko raino lan bengi hang isun anteniyoro mung tekan rikohang isun kangeni hang sun impi impiyoro mung rupan riko seneng urip isun iki yo mergo rikosing ono susahe ati dung...

Lirik Lagu Anomang Obong – Waldjinah

...dirojo Ratu buto, rahwono rojo Gawe geger, nyolong dewi shinto.. Anoman, si kethek putih Mlebu taman, shinto dijak mulih Konangan, indrajit lan patih Ning anoman, ora wedi getih Eh.. lhadalah,...

Lirik Lagu NDX A.Okay.A – Ngenes Dadi Bojomu (feat. RapX)

...biyen kowe ayusalah kedaden aku sampe ngedol sawahkugawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmusampek modal rabi lan nanggap orkes melayu wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyokarepe mung buying groceries santai satisfied...

Lirik Lagu By means of Vallen – Jerit Atiku

...mbiyen jaman semono ning sekolahankowe lan aku ra bakal iso dipisahkantapi saiki kowe wes ilang ditelan alammembuatku menangis dari siang sampe malam duh Gusti kudu piye aku ikieluhku nganti garing...

Lirik Lagu Juragan Empang Dan Terjemahannya

...bener kakang arep temenan bila benar kakang mau serius Nglamar kula nggo pendamping sampean melamarku sebagai pendampingmu Ngomonga karo mimi lan mama katakan lah pada ibu dan bapakku Lamaran sampean...