Lirik Lagu Mahesa – Sing Direstui (feat. Dewi Cinta)

[ad_1]

Lirik Lagu Sing Direstui

sing tego sak temene
nyawang banyu moto
hold netes ngepusi
pipin riko

sing nyejo sak benere
sing niat ngeloro
kelendi maning wong tuek
cling sing biso nompo

sing nyalahno kadong riko ngersulo
mergo nyatane isun grasp ngeloro

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
cling solar jaluk mung siji
riko tetep wangi masiyo isun sing ono

sing nyejo sak benere sing niat ngeloro
kelendi maning wong tuek hold sing biso nompo
sing nyalahno kadong riko ngersulo
mergo nyatane isun grasp ngeloro

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
grasp solar jaluk mung siji
riko tetep wangi masiyo isun sing ono

tau tah isun ngeliyo, uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro, tapi riko suloyo, uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
cling solar jaluk mung siji
riko tetep wangi masiyo isun sing ono

Disclaimer :  Weblog http://liriklagudewi.blogspot.com ini tidak menyediakan hyperlink Obtain Lagu Mahesa Sing Direstui (feat. Dewi Cinta) mp3. Weblog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

author

[ad_2]

  Funky Kopral – Mencari Arti

Source Tags: , , , , , , , .

Thanks for visiting HitsMusic.Info Please comeback and read another article.

Lirik Lagu Mahesa – Sing Direstui (feat. Dewi Cinta) | Muhammad Zidane Nahla Qowy | 4.5

Tinggalkan Balasan