Lirik Lagu By means of Vallen – Jerit Atiku

[ad_1]

gambar Via Vallen Jerit Atiku image

Lirik “Jerit Atiku” dari Via Vallen ini
dipublikasikan pada tanggal 30 November 2016 oleh admin dalam
katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini
masih berupa unmarried.

 

Lirik Lagu Jerit Atiku

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

sak ben dino aku kelingan karo awakmu
opo nang kono kowe juga mikirke awakku
ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
tresnomu kependhem jero nang jero atiku

ku coba melawan duniaku demi kamu
mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
ku mohon sayang mengertilah keadaanku
aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
membuatku menangis dari siang sampe malam

duh Gusti kudu piye aku iki
eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek’e
tresno iki panjenengan sing maringi
tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

  Terjemahan Lirik Lagu Reasonable Thrills – Sia

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

 

Obtain Lirik Lagu

Obtain teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (layout
PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Incoming seek phrases:

  • lagu turbotronic mp3
  • obtain lagu loro ati ditinggal kekasih
  • lgu by means of vallen jerit atiku

[ad_2]

Music Top List:

kendang kempul lawas reny renata,www musika recor net,download lagu banyuwangi kembange ati reny farida,via vallen lorone ati,

Source Tags: , , , , .

Thanks for visiting HitsMusic.Info Please comeback and read another article.

Lirik Lagu By means of Vallen – Jerit Atiku | Muhammad Zidane Nahla Qowy | 4.5

Tinggalkan Balasan