Nining Meida – Ngalamun

[ad_1]

Waktu peuting pareng caang bulan
Abdi anteng ngumbarkeun lamunan
Ngantosan nu lawas henteu mulang
Ka panutan nu di medan juang…

Duh engkang panutan nu sajati,
Naha engkang tos hilap ka abdi
Siang wengi abdi nganti-nganti,
Na iraha pasini ngajadi…

Reff:
Teu kendat-kendat abdi mumuntang
Ka Pangeran anu murbeng alam
Supados kenging panangtayungan
Mugi engkang aya dina kaunggulan…
Mun pareng urang patepang deui
Kumpul ngariung sakadang wargi
Kacida bungahna hate abdi
Muji syukur ka Ilahi Robbi…

[Interlude]
Again to:
,

, Reff

Muji syukur ka Ilahi Robbi…

[ad_2]

  Anggun C. Sasmi – Sentuhan Dewata

Source Tags: , , .

Thanks for visiting HitsMusic.Info Please comeback and read another article.

Nining Meida – Ngalamun | Muhammad Zidane Nahla Qowy | 4.5

Tinggalkan Balasan