Nining Meida – Potret Manehna

[ad_1]

Potret manehna nu katampa minggu kamari
Dipiguraan disimpen di hade-hade…
(Hanteum diteuteup,jadi batur dina simpe
Aduh endahna mapaesan taman hate…)

(#)
Potret manehna, potret manehna
Ditilik disidik-sidik, diteuteup dibulak-balik
Kumanis bae…
(Potret manehna, potret manehna
Socana, imutna, teuteupna sagalana
Ngan keur kurig bae…)

Potret manehna wawakil jirim jinisna
Tanda satia marah kangen salilahna
Matri hiji dina ati gambar diri jadi bukti
Najan enggan langkah tepung
Potrek anu dikeukeuweuk, potret manehna…

[Interlude]
Repeat:
, (#),

author

[ad_2]

Music Top List:

sedotin com download video supali belajar remo,stavaband lagu rita sugiarto bukan yang ku minta,
  Dian Piesesha – Betapa Mulia Cintamu

Source Tags: , , , .

Thanks for visiting HitsMusic.Info Please comeback and read another article.

Nining Meida – Potret Manehna | Muhammad Zidane Nahla Qowy | 4.5

Tinggalkan Balasan