Nining Meida – Rame-Rame

[ad_1]

Yu batur rame-rame,
Hayu urang suka bungah galumbira
Gotong royong sauyunan,
Digarawe babarengan…

Ulah sok loba catur,
Sok komo lamun bari ngomongkeun batur
Hilangkeung pangangguran,
Hayu urang ciptakeun pangwangunan
(Good day pembangunan, good day…)

(#)
Sistim kaamanan jeung lingkungan eta hiji kewajiban
Program keluarga berencana cukup boga anak dua
Dukung kabersihan, kasehatan
Jeung pendidikan lingkungan urang
(Good day hayu dukung, howdy babarengan…)

Repeat:
,

, (#)
[Gendang Solo]
Repeat:
,

, (#)

[ad_2]

  Nining Meida – Pileuleuyan

Source Tags: , , .

Thanks for visiting HitsMusic.Info Please comeback and read another article.

Nining Meida – Rame-Rame | Muhammad Zidane Nahla Qowy | 4.5

Tinggalkan Balasan