Nining Meida – Tisaprak

[ad_1]

Tisaprak ngawitan tepang
Hate jadi hariwang
Inggis anjeun teu surti
Da abdi mah nganti-nganti…

Harepan tinggal lamunan
Anteb dina impian
Anjeun panutan ati
Pasini mikait asih…

Reff:
Kumaha atuh kumaha
Teu wasa abdi balaka
Sok inggis di pulang basa
Tunggara salalawasna…

Again to:

[Interlude]
Again to:
,

, Reff,

Anjeun teu surti,
Da abdi mah.. nganti-nganti…

[ad_2]

Music Top List:

sido asih langgam jawa nurhana uyeshare,vidio derosta,
  Lirik Lagu Glazz – Jangan Bersedih

Source Tags: , , .

Thanks for visiting HitsMusic.Info Please comeback and read another article.

Nining Meida – Tisaprak | Muhammad Zidane Nahla Qowy | 4.5

Tinggalkan Balasan