Nining Meida – Bubuy Bulan

Bubuy bulan, bubuy bulan sangray bentangPanon poe, panon poe di sasate…Unggal bulan, unggal bulan abdi teangUnggal poe, unggal poe oge hade… (#)Situ Ciburuy laukna hese dipancingNyeredet hate ningali Ngampla cainaDuh eta saha nu ngalangkung unggal enjingNyeredet hate ningali...

Nining Meida – Pileuleuyan

Hayu batur, hayu baturUrang kumpul sarereaHayu batur, hayu baturUrang sosonoan heula… Reff:Pileuleuyan pileuleuyanSapu nyere pegat simpayPileuleuyan pileuleuyanPaturay patepang deui… Amit mundur amit mundurAmit ka jalma nu reaAmit mundur amit mundurKuring teh arek ngumbara… Repeat: Reff,

Nining Meida – Tisaprak

Tisaprak ngawitan tepangHate jadi hariwangInggis anjeun teu surtiDa abdi mah nganti-nganti… Harepan tinggal lamunanAnteb dina impianAnjeun panutan atiPasini mikait asih…Reff:Kumaha atuh kumahaTeu wasa abdi balakaSok inggis di pulang basaTunggara salalawasna… Again to: Again to: , , Reff, Anjeun...

Nining Meida – Mojang Priangan (feat. Andang Cengos)

Angkat ngagandeuang, bangun taya karingrangNganggo sinjang dilamban mojang prianganUmat-imut lucu, sura-seuri nyariLarak-lirik keupat mojang priangan…Reff:Diraksukan kabaya nambihan cahayanaDangdosan sederhana mojang prianganDiraksukan kabaya nambihan cahayanaDangdosan sederhana mojang priangan… Mojang anu donto matak sono nu nempoMun tepung sono ka mojang...

Nining Meida – Sorban Palid

Akang haji sorban palidPalidna ka CikamiriAkang haji kunaon balikUlah osok da nganyenyeri… Akang haji sorban palidPalidna ka CilamayaAkang haji sumangga calikNyanggakeun mah (kang haji) saaya-aya… (#)(Kaso pondok kaso panjangKaso ngaroyom ka jalan)Najan sono, najan hemanTeu sae ngobrol di...

Nining Meida – Rame-Rame

Yu batur rame-rame,Hayu urang suka bungah galumbiraGotong royong sauyunan,Digarawe babarengan… Ulah sok loba catur,Sok komo lamun bari ngomongkeun baturHilangkeung pangangguran,Hayu urang ciptakeun pangwangunan(Good day pembangunan, good day…) (#)Sistim kaamanan jeung lingkungan eta hiji kewajibanProgram keluarga berencana cukup boga...

Nining Meida – Potret Manehna

Potret manehna nu katampa minggu kamariDipiguraan disimpen di hade-hade…(Hanteum diteuteup,jadi batur dina simpeAduh endahna mapaesan taman hate…) (#)Potret manehna, potret manehnaDitilik disidik-sidik, diteuteup dibulak-balikKumanis bae…(Potret manehna, potret manehnaSocana, imutna, teuteupna sagalanaNgan keur kurig bae…) Potret manehna wawakil jirim...

Nining Meida – Peuyeum Bandung

Dimana-mana, di kampung di kotaTos kakoncara ku nikmat rasana… Sampeu asalna, teu direka-rekaNaon namina duh matak kabita… (#)Peuyeum Bandung kamashur, pangaosna teu luhurKu sadaya kagaleuh, sepuh jeung murangkalih… Mangga cobian, bilih panasaranPeuyeum ti Bandung henteu sambarangan… Repeat: ,...

Nining Meida – Kalangkang

Mungguhing dina impenanGeuning sakitu deudeuhnaKanyaah nu wening bersihSatia jadi kakasih… Mungguhing dina impenanGeuning sakitu leahnaPameunteu marahmay manisTeu isin ka ambung damis… (#)Rambut panjang nu ngarumbayDisangke panangan ngambayLalaunan raray tanggahRangkulan karaos pageuhLuhur pasir tepung deudeuhPerlambang asih nu mekarKabagjaan nu...

Nining Meida – Ngalamun

Waktu peuting pareng caang bulanAbdi anteng ngumbarkeun lamunanNgantosan nu lawas henteu mulangKa panutan nu di medan juang… Duh engkang panutan nu sajati,Naha engkang tos hilap ka abdiSiang wengi abdi nganti-nganti,Na iraha pasini ngajadi…Reff:Teu kendat-kendat abdi mumuntangKa Pangeran anu...